Velkommen til broderloge nr. 25 Horsia I.O.O.F.

Hvem er vi?

Vi er en Odd Fellow loge i Horsens med ca. 60 brødre, aldersmæssigt fra sidst i 30’erne og opefter, der repræsenterer et bredt udsnit af befolkningen.

Vi er en af de mange Odd Fellow broder- og søsterloger, der findes i de fleste større danske byer, og som er samlet under storlogen for Kongeriget Danmark hjemmehørende i Odd Fellow Palæet i København.

Vor loges navn er broderloge nr. 25 ”Horsia”. Logen blev indstiftet den 10. oktober 1890, så vi har en lang historie på bagen. Meget at bygge videre på, og meget at leve op til.

Odd Fellow Ordenens hovedmål har både et etisk og et humanitært sigte.  Et etisk rettet mod den enkelte, og et humanitært, rettet mod det lokale, nationale og internationale - udenfor Ordenen.

Et af vore mottoer er “Den tjener sig selv bedst, som tjener andre!”

Vi bliver af og til mødt med fordommen om, at vi er en hemmelig organisation. Det er vi på ingen måde. Vi har i vort ordensarbejde nogle ritualer, som finder sted ved optagelse og efterfølgende grader. Disse oplevelser sker kun én gang og er med til at styrke fællesskabet. Disse oplevelser skulle helst være en stor oplevelse for den enkelte, når den opleves, og netop derfor vil vi gerne holde denne del inden for ordenen.

Møder

Broderloge nr. 25 Horsia holder møde hver tirsdag kl. 19:30 – 23:00 i sæsonerne fra september til midt i december og igen fra nytår til midt i maj.

Logens møder foregår i ordensbygningen, Borgergade 13, 8700 Horsens.

Vi driver ordensbygningen sammen med tre andre Odd Fellow loger - broderloge nr. 93 Erik Menved, søsterloge nr. 24 Eranthis og søsterloge nr. 65 Primula.

Et logemøde består af to dele. Et arbejdsmøde i logesalen, hvor vi gennemgår korrespondance, økonomi og andet, som indgår i logens virke, og en selskabelig del, hvor vi spiser et måltid og har mulighed for at dyrke det sociale fællesskab, som er en vigtig del af logelivet. Det selskabelige kombineres ofte med foredrag og underholdning.

Ønsker du at vide mere om logen eller hvordan du bliver medlem af logen

Vi vil gerne være flere, og hvis du skulle være interesseret, kan du henvende dig til logens Overmester, der bedst kan sammenlignes med en formand. Det er helt uforpligtende.

Ofte vil man blive anbefalet til optagelse i logen. Det er dog ingen betingelse. Hvis man ikke kender én, der er medlem af logen, er man altid velkommen til at kontakte logens Overmester.

 

Logens Overmester kan kontaktes på telefon nr. 22289460.

 

 

Kontakt os
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Invalid Input